AMSTERDAM - De Nederlandse importeur voor de merken van Volkswagen, Pon, is nu ook in gesprek met Bugatti om de invoer van het merk hier te verzorgen.

Eerder werd bekend dat Lamborghini voor de Nederlandse markt door Pon gevoerd gaat worden. Nu kunnen we melden dat er ook gesprekken worden gevoerd met Bugatti.

In tegenstelling tot wat sommige andere media beweren, heeft Pon Bugatti nog niet binnen. “Het ziet er goed uit, maar het is nog niet rond”, aldus een woordvoerder van de Nederlandse firma. “Er zijn goede gesprekken gaande, en het ligt in de lijn der verwachting dat we ook Bugatti in ons portfolio krijgen.”

Hessing

Eerder waren modellen van Bugatti, evenals Lamborghini en Bentley – dat nu al iets langere tijd bij Pon hoort – te bestellen bij het glazen pand van Hessing aan de A2, dat tegenwoordig door het leven gaat als Louwman Exclusive Cars.

Ook Rolls-Royce was voorheen verkrijgbaar bij Hessing, maar vertrok na de overname. Alleen Maserati maakt op dit moment onderdeel uit van het portfolio van Louwman Exclusive Cars.