AMSTERDAM - De nieuwe B-klasse is er nog maar net, of Brabus presenteert al een door de tuner opgeleukte versie van de auto.

Op het moment heeft men nog geen motortuning in de aanbieding voor de nieuwe B-klasse, maar je kunt wel andere aspecten van de auto laten aanpakken.

Zoals een aerodynamisch gestyled pakket voor het exterieur, met als meest prominente verandering een voorspoiler. Aan de achterkant vinden we een uitlaatsysteem met maar liefst vier pijpjes.

Lichtmetaal

Verder heb je de keuze uit verschillende designs op het gebied van lichtmetaal, verkrijgbaar in de maten 17, 18 en 19 inch. Tegelijkertijd is de rijhoogte van de Brabus B-klasse 30 millimeter lager dan standaard.

Ook aan de binnenkant word je eraan herinnerd in een Brabus te zitten, dankzij speciale aluminium accenten en dorpels van roestvrij staal met het logo van de tuner. Naar eigen voorkeur kun je het interieur van de auto ook nog in leer uit laten voeren. Daarbij krijg je ook nog eens speciale garantie van Brabus, goed voor drie jaar of 100.000 kilometer.

Bekijk foto's van de Mercedes-Benz B-klasse in groot formaat