AMSTERDAM - Hessing is niet meer, maar de bekende showroom aan de A2 behoort nu toe aan Louwman Exclusive Cars. Mogelijk gaan er nieuwe merken verkocht worden bij het nieuw gevormde bedrijf.

Vanaf vandaag worden er weer Bentleys, Bugatti’s, Lamborghini’s, Maserati’s en Rolls-Royces verkocht in het bekende glazen pand.

Het is niet ondenkbaar dat daar nog meer merken bij komen, aldus een woordvoerder: “Dat kunnen we nu nog niet zeggen, maar we zeggen geen nee. We zijn nu vooral bezig om de klanten goed te ontvangen.”

Om die reden heeft zeventig procent van het personeel dat eerder bij Hessing in dienst was, een nieuw contract getekend om voor Louwman Exclusive Cars te werken, in verband met de specialistische kennis van sommige werknemers en hun bekendheid bij de klanten.

Welke merken er mogelijk bij betrokken zouden kunnen worden, is vooralsnog onbekend. Gezien het feit dat Nimag, de dochteronderneming van Louwman die de import van het merk Morgan voert, lijkt het ons niet verwonderlijk als auto’s van een dergelijk merk over enige tijd ook langs de A2 te vinden zijn.