AMSTERDAM - Wie z’n Tiguan wat extra sportiviteit mee wil geven, kan nu bij Volkswagen terecht voor de R-Line pakketten. Deze zijn te bestellen op de Tiguan Sport&Style.

Volkswagen biedt een exterieur- en een interieurpakket aan. Het exterieurpakket omvat 18-inch ‘Mallory’ lichtmetaal (19-inch optioneel), wielkastverbreders en een sportonderstel.

De rest van de oorlogstooi bestaat uit een diffusor achter, een achterspoiler en aluminium instaplijsten. De prijs van het exterieurpakket is 2.180 euro.

Het is leverbaar in combinatie met de carrosseriekleuren Candy White, Reflex Silver metallic, Deep Black pareleffect, Night Blue metallic en Pepper Grey metallic.

Het exterieurpakket is los te bestellen, maar wie een R-Line interieur wil hebben, moet sowieso ook het exterieurpakket aanvinken. Het interieurpakket kost 905 euro.

Het omvat sportstoelen met Kylami’ en ‘San Remo’ microvezel bekleding, een met leder bekleed stuurwiel met R-logo, zwarte hemelbekleding en pedalen van roestvrijstaal. De beide pakketten voor de Tiguan Sport&Style zijn per direct te bestellen.