AMSTERDAM - Jeep pakt uit op de Miljonair Fair, die volgende week wordt gehouden. Eén van de primeurs die het merk meeneemt, is de Wrangler Arctic.

Jeep heeft de Wrangler in wintertooi gehuld en dat levert de Arctic op. Die auto is leverbaar in de kleuren Winter Chill, Bright Silver en Bright White.

De auto is te herennen aan de in carrosseriekleur gespoten hardtop en zijn spatbordverbreders. Er zijn ‘Arctic’-emblemen op de voorspatborden en vanaf het linkervoorspatbord loopt een ‘Yeti-footprint’ naar de motorkap.

Accenten

Verder is er een zwarte Mopar-tankdop en is er de wiel/band-combinatie van de Rubicon. De wielen zijn semiglanzend zwart en zijn 17 inch groot. Binnenin is er zwarte Tectonic bekleding met Polar White accenten.

Er zijn speciale Arctic Orange biezen en geaccentueerde stiksels. Verder zijn de voorstoelen voorzien van verwarming. Ook de portierbekleding en de bagagenetten hebben oranje accenten. Opvallen zijn verder de ventilatieopeningen die Polar White zijn uitgevoerd.

De Wrangler Arctic is te koop met de nieuwe 3,6-liter V6 of de 2,8-liter diesel. De eerste is altijd voorzien van een vijftraps automaat, bij de diesel kan worden gekozen voor een handgeschakelde zesbak of een vijftraps automaat. De prijzen zijn nog niet bekend.