AMSTERDAM - De bezoekerscijfers van de AutoRAI voor personenauto’s waren dit jaar uiteindelijk toch een lichte tegenvaller voor de organisatie. De BedrijfsautoRAI 2012 lijkt een beter lot beschoren.

Kort na de start van de inschrijvingen was namelijk al 60 procent van de showoppervlakte gevuld, meldt AutoTelexPro. Dat is goed nieuws voor de organisatie, vooral als je in ogenschouw neemt dat editie 2009 niet doorging vanwege een gebrek aan belangstelling vanuit de branche.

Nu het economische tij gekeerd is, ziet de organisatie weer een goede toekomst voor de tentoonstelling.

De BedrijfsautoRAI kent vier segmenten op de beursvloer. Het gaat om de secties Zware Bedrijfswagens (vrachtauto’s), Lichte Bedrijfswagens (bestelauto’s), Speciale Voertuigen (trailers en opbouwindustrie) en de sectie Onderdelen en Accessoires.

Laatste beursdag

Naast het meest actuele productnieuws biedt BedrijfsautoRAI 2012 een uitgebreid programma van presentaties, award-uitreikingen en de laatste technologische innovaties. Op de laatste beursdag, zaterdag 21 april, is er traditiegetrouw de speciale Chauffeursdag.

De BedrijfsautoRAI 2012 vindt plaats van dinsdag 17 tot en met 21 april 2012 in –je raadt het al- het RAI-gebouw in Amsterdam. De organisatie gebruikt het Europacomplex, dat een oppervlakte van 45.000 m2 biedt.