AMSTERDAM - Deze zomer wordt de Chevrolet Camaro leverbaar in Nederland via de officiële kanalen. Dan is er keuze uit de ‘normale’ V8, maar er is ook de 45th Edition.

De prijzen van de nieuwe Chevrolet Camaro zijn inmiddels bekend. Ook is duidelijk dat er ook een 45th Anniversary Package op de markt komt, voor een meerprijs van 2.000 euro.

De prijs van de coupé komt daarmee op 85.995 euro en van de cabrio op 91.995 euro.

Rood-wit-blauwe sitksels

De exacte inhoud van het pakket bestaat uit Carbon Flash Metallic lak, een Jet Black interieur, 45the Anniversary striping en emblemen op het voorscherm, donker zilveren 20 inch wielen, donkere omlijsting rond de dagrijverlichting, een wit instrumentarium en witte details in de portieren.

Verder komt het 45th Anniversary logo ook terug op het instrumentarium, het stuurwiel en de dorpels, zijn er rood-wit-blauwe stiksels op stuur, pook, en armsteunen in portieren en console. De cabriolet heeft bovendien een zwarte top.

Zestraps automaat

Het spreekt voor zich dat ook de 45th Anniversary net als de normale uitvoeringen is voorzien van de 405 pk sterke V8 met een inhoud van 6,2-liter.

Die is altijd gekoppeld aan een zestraps automaat. Chevrolet gaat de Camaro via vier of vijf dealers in Nederland verkopen.