AMSTERDAM - De Infiniti EX stond al niet bekend om zijn karige uitrusting, maar met ingang van het nieuwe modeljaar zijn er nog meer spullen verkrijgbaar.

Als je een GT- of GT Premium-uitvoering van de EX30d of de EX37 koopt, krijg je zonder meerprijs een hoop extra’s. Zo wordt de SUV uitgerust met Infiniti’s Connectiviti+-navigatie- en entertainmentsysteem, een Bose Premium Sound System en 19-inch wielen. Net als voorheen krijg je bij die versies ook lederen bekleding, verwarmbare en elektrisch verstelbare voorstoelen en een elektrisch verstelbare stuurkolom. 

In de GT Premium-uitvoering krijg je nog meer nieuwe upgrades: naast Forward Collision Warning, Lane Departure Prevention en Blind Spot Warning wordt je EX zo ook uitgerust met een elektrisch bedienbaar glazen zonnedak. 

Vanaf 68.400 euro ben je de eigenaar van een nieuwe EX30d, al kent dit model dus niet de zonder meerprijs geleverde upgrades. De EX30d GT (75.690 euro), de EX37 GT (76.090 euro), de EX30d GT Premium (81.110 euro) en de (EX37 GT Premium) 81.510 euro wel.