AMSTERDAM - We zien hem niet al te vaak op de Nederlandse wegen, maar wij vinden de Renault Laguna Coupé toch echt één van de mooiste middenklassers van het moment. Op de Autosalon van Genève presenteerde het merk een speciale gelimiteerde versie van die auto onder de noemer Monaco GP.

De prijzen van de Laguna Coupé Série Limitée Monaco GP – zoals de extra mooi aangeklede versie van de Coupé voluit heet – beginnen bij 37.990 euro.

Het pakket komt leverbaar op twee motorvarianten van de Laguna. De 2.0T benzine met 170 paardenkrachten én automatische versnellingsbak is de eerste variant, dieselrijders worden bediend met de 150 pk sterke 2.0 dCi.

In beide gevallen is de Laguna Coupé Monaco GP gebaseerd op de Dynamique-uitvoering, maar zijn extra voorzien van 18-inch lichtmetalen wielen van het type Interlagos, halflederen bekleding en  parkeersensoren achter.

Daarnaast is de auto voorzien van de TomTom Live 2.0-navigatie met een Europese routekaart, een zwart dak en een speciale metaallak in de kleur Blanc Nacré. De extra fraaie Laguna Coupé is per direct te bestellen.