AMSTERDAM Audi neemt tijdelijk de Audi A1 S-Edition op in het gamma. De speciale versie biedt meerdere pakketten aan tegen een lagere meerprijs.

De standaarduitrusting omvat onder meer Xenon plus verlichting, een LED-lichtpakket, S line en S line exterieur, navigatiepakket en volautomatische airconditioning.

Verder biedt de auto metallic-/pareleffectlak, een Audi sound system, Radio concert, verwarmbare buitenspiegels, opbergpakket en een middenarmsteun vóór.

Aan de buitenkant profiteert de auto van het S-Line Exterieur pakket. Dat betekent 17-inch lichtmetaal, speciale bumpers, een dakspoiler, instaplijsten met een S-Line logo en verchroomde uitlaatsierstukken.

Speciale bekleding

Binnenin biedt deze A1 sportstoelen vóór, speciale stoelbekleding met S line logo, het driespaaks S line sportstuur (met leer bekleed), aluminium interieurdetails, speciale vloermatten en een overwegend zwarte afwerking van het interieur.

De goedkoopste versie van de S-Edition heeft de 1.2 TFSI met 86 pk onder de kap. De prijs is 23.990 euro. De 122 pk sterke 1.4 TFSI kost 27.490 euro. Ook de nieuwe 1.4 TFSI 185 pk is er als S-Edition en kost dan 31.990 euro. Voor de dieselliefhebbers is er de 1.6 TDI met 105 pk en een prijskaartje dat 29.490 euro vermeldt.

De S-Edition komt in een gelimiteerde oplage op de markt.