Mitsubishi verkoopt tot en met 30 april de vijfdeurs colt voor de prijs van een driedeurs.

Mitsubishi deelt voordeel uit bij aankoop van een Colt. Een vijfdeurs model wordt tot en met 30 april onder het motto ‘5 voor 3’ verkocht voor de prijs van een driedeurs.

Mitsubishi rekent voor dat dit een voordeel oplevert van maximaal 3.100 euro. De simpelste Colt heeft (dus zowel als driedeurs als vijfdeurs) een vanafprijs van 10.599 euro, de Cleartec-uitvoering kost 11.299 euro en de 1,3-liter is minimaal 13.199 euro.

De versies met 1,1-liter noemt Mitsubishi Edition 1. Daarbij behoort onder meer een semi-automatische airco met gekoeld dashboardkastje, een radio/cd-speler met mp3-mogelijkheid, vier speakers, een in hoogte verstelbaar stuurwiel en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels tot de standaarduitrusting.

Lichtmetalen wielen

Bij de 1,3-liter, die Edition 2 is gedoopt komen daar nog eens onder meer 15 inch lichtmetalen wielen, buitenspiegels in carrosseriekleur, een met leder bekleed stuurwiel en pookknop, cruise control, mistlampen voor en automatisch inschakelende verlichting tot de uitrusting.

De 1,1-liter heeft een uitstoot van 115 gram CO2 per kilometer en de 1,3-liter stoot 119 gr/km uit. Daarmee scoren ze beide 20 procent bijtelling.