Toyota biedt voor de Prius dit Sports Pack aan. Het spoilerpakket kan worden gecombineerd met speciale lichtmetalen wielen en een carbon look dak.

Het is weer de elfde van de elfde geweest en in Het Faantenland zit de sfeer er blijkbaar al goed in. De Toyota Prius komt dit jaar tevoorschijn met een heus Sports Pack.

Dat is door Toyota in Japan ontwikkeld en is te koop voor 1.595 euro. Het kan ook worden gemonteerd op Priussen van de huidige generatie die al zijn afgeleverd.

De beschikbare lakkleuren zijn Pearl White, Ultra Silver, Astral Black. Het pakket bestaat uit een voorbumperspoiler en een onderspoiler voor de achterbumper.

Spoilerpakket

Volgens Toyota heeft het spoilerpakket geen invloed op de lage luchtweerstand van de auto en wordt het verbruik niet beïnvloed. De techniek van de hightech-Japanner blijft verder namelijk onaangetast.

Voor wie spoilers rondom alleen niet genoeg zijn, zijn er ook nog Iguan of Action-wielen en een carbon look dak. Tot slot meldt Toyota dat de prijs voor deze optie buiten het bijtellingsbedrag van deze auto valt, omdat het achteraf wordt gemonteerd. En daar gaat het natuurlijk allemaal om bij de Prius.