Mansory staat bekend om de tuning van luxe auto's. De Duitse tuner komt nu met een nieuw tuningskit voor de Maserati Gran Turismo en Gran Turismo S.

Allereerst zijn er belangrijke wijzigingen in de carrosserie: de voorspoiler is vernieuwd en geeft de Maserati een nog sportievere uitstraling. Extra luchtinlaten zorgen voor een goede regulatie van de temperatuur onder de motorkap. Aan de achterkant van de auto is er koolstofvezel spoiler. De Duitse tuner heeft de sportwagen met 30 millimeter verlaagd.

Contact met het asfalt wordt in stand gehouden door 255/30 R20 voorbanden en 305/50 R21 achterbanden. Het vermogen van de Gran Turismo en de Gran Turismo S gaan er dankzij een verbeterde ECU, een betere doorstroming van de lucht en een sportuitlaat elk met 30pk op vooruit, daarnaast wordt het koppel met 40 Nm verhoogd. Het vermogen van de Gran Turismo gaat van 405 naar 435pk, en van de Gran Turismo S van 440 naar 470pk. Het koppel stijgt bij de Gran Turismo van 460 naar 500Nm en bij de Gran Turismo S van 490 naar 530Nm. 

Ook het interieur is pure luxe, de stoelen zijn bekleed met leer van Mansory. De pedalen zijn van aluminum en het stuurwiel is sportief en ergonomisch ontworpen. In de naden van de bekleding is een geblokt motief aangebracht.