Zit u al een tijdje te twijfelen over de aanschaf van een Honda? De importeur probeert u nu over de streep te trekken met extra voordeel op diverse modellen tijdens de ‘Honda Dream Weeks’.

De grootste klapper kunt u maken bij de Accord. Op de Accord Special Edition sedan bedraagt het voordeel 6.600 euro, bij de Sports Tourer met elektrisch bedienbare achterklep loopt het voordeel op tot 6.800 euro.

Een andere Honda uit de koopjeshoek is de CR-V XL Mode. Die heeft onder meer 19-inch lichtmetaal en vierwielaandrijving tot z’n beschikking en biedt een voordeel van maximaal 5.500 euro.

Airconditioning

Bij de Jazz is er de Cool uitvoering. Die biedt onder meer airconditioning en een radio/cd-speler voor 14.990 euro. Het voordeel kan zodoende oplopen tot 4.000 euro. Ook bij de Civic is voordeel te halen, met name bij de versie met Style Mode trim. Dat actiemodel biedt een korting van 4.500 euro.

Op alle Honda’s is metallic lak tijdens de ‘Honda Dream Weeks’ zonder meerprijs verkrijgbaar. De actieperiode loopt van 10 tot en met 25 september.