Als we bij onze kennismaking met de Infiniti M iets tekort kwamen, dan was het waarschijnlijk toch een dieselmotor. Dat probleem is nu opgelost met de komst van de M30d, waarvan we nu ook de prijzen hebben.

De vanafprijs is 63.000 euro. Voor dat geld krijgt u de standaardversie van de M30d mee. Die heeft de beschikking over een automatische transmissie. De standaarduitrusting laat al weinig te wensen over met onder meer cruise control, licht- en regensensoren, Infiniti Drive Mode, climate control, een schuifdak, dubbel glas en elektrisch verstelbare bestuurders- en bijrijderstoelen.

Een treetje hoger vinden we de GT. Die voegt afwerking met zilverwit esdoornhout, semianiline lederen bekleding en Adaptive Front Lighting aan de standaarduitrusting toe. De prijs van de M30d GT is 66.900 euro.

Dan volgt de GT Premium, die op zijn beurt het Dynamic Cornering Enhancement (DCE), Intelligent Cruise Control (ICC), Forest Air Climate Control, elektrisch bedienbare jaloezieën bij de achterruit en een Bose Surround audiosysteem, Dynamic Safety Shield en een DVD-speler aan de uitrusting van de GT toevoegt. De prijs van deze M30d GT Premium is 73.000 euro.

Infiniti bedient de sportieve automobilist met de M30d S. Die voegt aan de uitrusting van de basisversie magnesium flippers voor de transmissie, vierwielbesturing, een sportonderstel, 20-inch lichtmetaal, verbeterde remmen, aluminium pedalen en lederen bekleding toe. De prijs is 69.800 euro.

De topversie is de S Premium. Net als de GT Premium voegt die het Dynamic Cornering Enhancement (DCE), Intelligent Cruise Control (ICC), Forest Air Climate Control, elektrisch bedienbare jaloezieën bij de achterruit en een Bose Surround audiosysteem, Dynamic Safety Shield en een DVD-speler toe aan de uitrusting van de S waarop-ie is gebaseerd. De duurste Infiniti M van het moment kost 75.900 euro.