AMSTERDAM - Als fabriekstestteam weet je vooral in de vakantietijd de camera’s op je gericht. Zeker wanneer je dan ook nog eens bivakkeert in een hotel met toeristen. Een team van Mercedes verbleef twee weken geleden in de buurt van het Gardameer.

Carl Timmermans kon de nieuwe Mercedessen in de parkeergarage van de accommodatie vastleggen.

Carl verexcuseert zich om de kwaliteit van de afbeeldingen: “natuurlijk zijn de foto’s niet perfect, je bent in een kelder en de foto’s zijn gemaakt met een blackberry, en je wilt natuurlijk ook de bewakingscamera zoveel mogelijk ontwijken.” Maakt niet uit Carl, dat wazige maakt ’t allemaal extra spannend!

Op de foto’s zien we de nieuwe CLS, die al heel veel gefotografeerd is, maar we zien ook de faceliftversie van de C-klasse.

Op de foto’s is goed te zien dat de C-klasse andere koplampen krijgt, die doorlopen in de motorkap. Dat was op eerdere foto’s van een afgeplakte C-klasse nog niet te zien. Hoe het gewijzigde front eruit gaat zien hebben onze collega’s van AutoBild al eens getoond.

De wijzigingen voor de C-klasse krijgen we eind 2010 voor het eerst te zien. Nieuwe bumpers voor en achter, andere koplampen, dat zijn de belangrijkste wijzigingen.

Op de Salon van Parijs gaat de aandacht op de Mercedes-stand vooral uit naar de nieuwe CLS.