Citroën introduceert speciale versies van de DS3: de DS3 So Chic in Black en de DS3 So Chic in White. Deze actimodellen zijn beschikbaar met de 1.6 VTi motor en hebben een completere standaarduitrusting.

Standaard beschikt de So Chic al over cruise control, ESP, bestuurders-, passagiers-, zij- en gordijnairbags, sportonderstel, radio/CD-speler met MP3. De 1,6-liter VTi benzinemotor heeft een vermogen van 120 pk.

De meeruitrusting bestaat uit een Connecting Box (Bluetooth, USB aansluiting AUX 3, 5 mm Jack aansluiting HiFi met Subwoofer), automatische airconditioning met parfumeur, automatisch inschakelende verlichting, regensensor en elektrisch inklapbare en verwarmde buitenspiegels.

Verder bieden de auto’s een zelfdimmende binnenspiegel en zwarte lichtmetalen ’Ashera’ wielen.

Pareleffect

Bij de So Chic in White zijn dak en carrosserie in Blanc Banquise uitgevoerd. In het geval van de So Chic in Black is dit Noir Obsidien met pareleffect.

De So Chic in White heeft een Zebra Interieur & Exterieur, z’n zwarte evenknie probeert kopers te verleiden met een Urban Tribe Interieur & Exterieur. De Citroën DS3 1.6 VTi So Chic in White is er voor 21.450 euro. De So Chic in Black kost 21.945 euro.