We wachten met spanning op de nieuwe Suzuki Swift. Het gaat niet lang meer duren, want deze foto’s uit Hongarije bewijzen dat de productie is gestart.

Op een Hongaars forum zijn deze foto’s verschenen van de nieuwe Suzuki Swift. Da’s geen wonder, want die auto wordt daar al sinds jaar en dag geproduceerd in Esztergom, een kilometertje of zestig van Boedapast.

De Suzuki Swift laat niet lang meer op zich wachten. We spotten de auto al op de Nürburgring waar hij zijn laatste tests onderging, maar zonder camouflage hadden we deze nieuwe B-segmenter nog niet gezien.

Bips

Jammergenoeg hebben we alleen kiekjes van de bips van de nieuwe Swift. Zo te zien wordt de auto niet radicaal anders dan het huidige model. Dat is goed nieuws, want ondanks dat die al meeloopt sinds 2005, heeft de tand des tijds nog weinig vat kunnen krijgen op het ontwerp.

Wie geïnteresseerd is in de nieuwe Swift, moet autoweek.nl de komende dagen scherp in de gaten houden. Als alles goed gaat, hebben we nog deze week alle details over deze nieuwe Japanner.