In verband met de naderende verkiezingen organiseren Bovag en RAI Vereniging vandaag een debat tussen de verkeerswoordvoerders van de belangrijkste politieke partijen. Op deze pagina is dat debat vanaf 15:30 live te volgen.

Aan de hand van vijf stellingen zullen woordvoerders van PvdA, VVD, SP, GroenLinks, D66, CDA, ChristenUnie en TON (de PVV was verhinderd) onder leiding van gespreksleider Frénk van der Linden hun mening geven over verkeer en vervoer in Nederland.

Zo staat de volledige afbouw van zowel BPM als MRB ter discussie, iets wat Bovag en RAI zorgen baart. “Met name de BPM is in Europees perspectief nauwelijks meer houdbaar en leidt tot significant hogere nieuwprijzen voor personenauto’s in ons land”, vinden de branchepartijen.

Het debat vindt plaats in de Pulchri Studio aan het Lange Voorhout in Den Haag en start om 15.30h. Via deze pagina zal de discussie live te volgen zijn.

Grootste partijen

Wij spraken zelf al eerder uitgebreid met de verkeerswoordvoerders van de acht grootste partijen over hun plannen met de auto. Die interviews zijn deze en volgende week te vinden in jongste uitgaven van AutoWeek en zullen vanaf volgende week integraal op de site verschijnen.

 

Geen flash?, das jammer want hier wordt op maandag 31 mei, 15:30 een live debat vertoont.