Speciaal voor de Nederlandse markt heeft Fiat een speciale versie van de Qubo uit de fabriek gerold. Het gaat om de Trekking Limited Edition.

De Fiat Qubo Trekking Limited Edition is beschikbaar met 1,4-liter benzinemotor en een 1,3-liter Multijet diesel. Er zijn twee lakkleuren: Rood Pastel en Zwart Metallic. De benzineversie is er vanaf 15.495 euro, de diesel kost minimaal 17.995 euro.

De uitrusting van het actiemodel bestaat uit onder meer airconditioning, radio/ cd-speler 4x40 W met vier speakers en twee tweeters, middenarmsteun vóór, in ongelijke delen neerklapbare en uitneembare achterbank en front- en zijairbags vóór.

Verder biedt de Trekking Limited Edition mistlampen vóór, donker getinte zij- en achterruiten en aluminiumkleurige dakrails in lengterichting. De bumpers zijn uitgevoerd in carrosseriekleur en de voorbumper heeft een aluminiumkleurig protectieschild.

De Qubo Trekking Limited Edition is –zoals de naam al aangeeft- in beperkte oplage beschikbaar. De auto staat vanaf begin juni bij de Fiat-dealers.