Je hoort er tegenwoordig als land bijna niet meer bij als je geen auto maakt die de grens van 300 km/h doorbreekt. Ook Nieuw-Zeeland heeft zich op overtuigende wijze bij deze exclusieve club aangesloten.

De Hulme CanAm is verantwoordelijk voor dit lidmaatschap. De auto kan het beste beschreven worden als een Corvette Z06-motor met vier wielen.

Het vermogen bedraagt 600 pk bij een leeggewicht dat onder de 1.000 kilogram ligt. Zodoende kost de sprint naar 100 km/h minder dan 3,5 seconden en de topsnelheid ligt boven 200 mijl per uur (322 kilometer per uur).

De CanAm is een open tweezitter van koolstofvezel. De merknaam is afkomstig van Denny Hulme, een vroegere F1-wereldkampioen. De auto heeft standaard een handbak, een sequentiële transmissie is een optie. De wielophanging, het chassis en het remsysteem zijn geïnspireerd op de racerij.

Hulme bouwt twintig exemplaren van de CanAm. Alle exclusiviteit heeft zo z’n prijs: het begint met een aanbetaling van 10.000 Engelse pond. De uiteindelijke prijs is 295.000 pond, waarna er ook nog belasting aan de plaatselijke overheid moet worden afgedragen.