Lexus IS 250 stuk goedkoper

AMSTERDAM - Lexus heeft de IS 250 anders geprijsd. Een stuk lager wel te verstaan, want de sedan met 208 pk staat nu vanaf 36.500 euro in de prijslijst.

Lexus heeft de prijslijst anders opgesteld. Er waren eerst vier uitvoeringen van de IS 250, de Business, de Business Style, de Sport en de Executive. Voortaan is er gewoon een IS 250, die je met vijf pakketten kunt opleuken.

Een ‘kale’ IS 250 beschikt onder meer over een zestraps automaat, 16 inch lichtmetaal, mistlampen en volautomatische airco. 

Met het Comfort Line-pakket zitten daar bij cruise control en parkeersensoren voor en achter bij. Dat kost 1.075 euro. Business Line voegt daar nog 17 inch lichtmetaal en metallic lak aan toe. Hiervoor betaal je bovenop de 36.500 euro 2.465 euro.

Verder zijn er nog een F-sport Line-pakket, een Dynamic Line en een Luxury Line.

Het eerste bestaat uit 18 inch wielen, een achterspoiler, een speciale F-sport grille en ook de stoelen en het interieur zijn ver-F-t. Kortom, je hebt een IS die er bijna net zo dik uit ziet als de IS-F al heeft die natuurlijk uitgeklopte voorschermen en brutere uitlaten.

F-sport Line kost 2.045 euro.

Dan is er nog het 2.690 kostende Dynamic Line. Dat bestaat uit Bi-Xenon koplampen, een elektrisch verstelbare stuurkolom een uitgebreid audioystseem en een verlaagd onderstel. Luxury Line is Dynamic Line plus houtinleg, leren bekleding, stoelventilatie en dorpels met verlichte Lexus-logo’s en een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Luxury Line kost 6.275 euro.

Tip de redactie