Volkswagen Caddy poseert naakt aan de Costa

Volkswagen komt binnenkort met een gefacelifte Caddy op de proppen. Uiteraard moet er het nodige promotiemateriaal worden geschoten.

Volkswagen dacht de Caddy rustig op een Spaanse boulevard neer te kunnen zetten voor fotografie, maar rekende buiten onze lezers.

Anton Verzijl zag gisteravond dat Volkswagen-medewerkers een auto met afgeplakte voorkant op de boulevard uit een vrachtauto reden. “Nadat het achtergedeelte van de camouflage verwijderd was, zag ik dat het een Caddy was,” aldus Anton.

“Ik begon foto’s te maken, maar de medewerkers waren daar niet blij mee. Het doek bleef mede daarom op de voorkant zolang ik in de buurt was.”

Familiefront

Einde verhaal, zou je zeggen, maar Anton probeerde het vandaag nog eens en trof toen wél een naakte Caddy aan. De foto is niet extreem scherp, maar we zien wel duidelijk dat de Caddy het familiefront krijgt, dat we al kennen van de Polo, de Golf, de Touran en de Sharan.

We hebben nog geen concrete informatie voor u, maar het ligt in de lijn der verwachting dat de Caddy met de opfrisbeurt profiteert van talrijke verworvenheden uit de rest van het Volkswagen-gamma. Denk aan nieuwe DSG-transmissies en eventueel ook nieuwe TSI’s en TDI’s.

Facelift

Ook het interieur profiteert ongetwijfeld van de facelift, maar daar hebben we nog geen beeld van. Aangezien Volkswagen al bezig is met de fotoshoot, zal de marktintroductie niet lang meer op zich laten wachten.

Tip de redactie