Om de onlangs gefacelifte SX4 onder de aandacht te brengen, komt Suzuki met maar liefst twee actiemodellen. Het gaat om de Arrow en de Limited.

De Arrow is gebaseerd op de Suzuki SX4 Exclusive.

De uitrusting van dit actiemodel is gebaseerd op dat van de SX4 Exclusive en omvat onder meer climate control, een radio/CD-/MP3-speler met negen speakers, elektrisch bedienbare zijruiten voor en achter, sleutelvrije startfunctie, stuurwiel met lederen bekleding, mistlampen, privacy glass en lichtmetalen wielen.

De Arrow is niet voorzien van dakreling en bodykit, maar wel van in carrosseriekleur gespoten bumperspoilers en zijskirts. Metaallak is standaard (wit, zwart, zilvergrijs of donkergrijs) en de prijs bedraagt 18.699 euro.

Dakreling

Ook de Limited is grotendeels gebaseerd op de SX4 Exclusive, maar de bumperbeschermplaten, de dakreling, de grille en de lichtmetalen velgen zijn uitgevoerd in smaakvol antracietgrijs.

Het interieur biedt onder meer Alcantara-bekleding en een met leder bekleed stuurwiel. De SX4 Limited wordt standaard geleverd in metaalkleur, waarbij keuze is uit zwart en zilvergrijs. De prijs bedraagt 19.799 euro.

Beide versies zijn per direct bij de Suzuki-dealer te bestellen. De levering is zolang de voorraad strekt.