De AutoRAI zet voor de editie van volgend jaar het concept met de belevingswerelden weer overboord en gaat terug naar de oude opstelling van merkenstands.

Het had maar een haartje gescheeld of de 2009-editie van de AutoRAI was niet doorgegaan. De beursorganisatie redde het feestje door de show onder te verdelen in ‘belevingswerelden’ in plaats van de normale merkenstands.

“Hoewel daar door veel bezoekers goed op werd gereageerd, wilden veel automerken toch weer graag een eigen stand om hun primeurs en concept cars binnen één merkomgeving in de spotlights te zetten,’ aldus de organisatie.

De 2011-editie van onze nationale autobeurs, is er dus weer één van de klassieke soort. Ook heeft de AutoRAI van volgend jaar een klassieker Paviljoen en de GoMotor!-tweewielerhoek zal er weer zijn.

Avondopenstelling

Vanaf 13 april 2011 wordt de AutoRAI weer gehouden. Doordeweeks is de beurs geopend van 12.00 tot 22.00 uur – de avondopenstelling keert dus ook weer terug.

Voor de avondkaarten, die gelden vanaf 17.00 uur wordt een gereduceerd tarief gerekend. In het weekeinde is de AutoRAI geopend van 10.00 tot 17.00 uur.