De concurrentie zit niet stil in de topklasse, dus Lexus ziet zich genoodzaakt om de LS ook aan een verjongingskuur te onderwerpen. We hebben inmiddels de prijzen voor u.

Lexus heeft op alle fronten wijzigingen doorgevoerd: het exterieur, het interieur en de rijeigenschappen. Voortaan heeft de LS een vierspijls grille met een blauw hybride logo, nieuwe voor- en achterbumpers met gewijzigde mistlampen en nieuwe buitenspiegels met led-knipperlichten. Ook groeit de auto met 30 millimeter. Verder heeft de topklasse limousine nu een nieuwe middenconsole.

Qua specificaties veranderde er ook het nodige. De Lexus LS 600h heeft voortaan actieve hoofdsteunen, grootlichtassistent, Easy Load bagageruimte, AUX- en USB-aansluiting, Lexus navigatiesysteem met harddisk, Brembo remmen en een Rear Seat Entertainment set (alleen op de President).

De prijzen starten voortaan bij 140.500 euro, 2.100 euro meer dan voorheen. Voor dat geld krijgt u een Lexus LS 600h Executive. De lange versie kost 157.500 euro. De topversie is de LS 600h President. Die kost 161.000 euro. De lange versie is er voor 164.750 euro.