Vele leaserijders zullen er naar uit kijken, de Full Hybrid Toyota Auris. Nu is ook de prijs bekend van de auto die in aanmerking komt voor 14 procent bijtelling.

De auto met de techniek van de Toyota Prius in de verpakking van een Auris zal ongetwijfeld in de smaak vallen bij zakelijke rijders.

De Full Hybrid Auris komt met zijn lage CO2-uitstoot van 89 gram per kilometer in aanmerking voor 14 procent bijtelling.

Maar ook voor particulieren is de 22.990 euro kostende hybride Auris interessant. Je betaalt er immers geen wegenbelasting voor.

Aspiration-aankleding

De Full Hybrid Auris kost minimaal 22.990 euro. Deze beschikt over de Aspiration-aankleding. Standaard heeft –ie onder meer automatische airco, cruise control en ESP. De Full Hybrid Auris is altijd een vijfdeurs. Net als de Prius is de Full Hybrid voorzien van een CVT. De hele aandrijflijn van de Auris komt overeen met die van de Prius.

Verder is de Full Hybrid Auris er ook nog als Dynamic (24.900 euro) en als Executive (26.900 euro)

Als Dynamic staat hij op 17 inch lichtmetaal en zit er een cameradisplay in de binnenspiegel om het parkeren te vergemakkelijken. De Executive voegt daar onder meer Alcantara-bekleding, Bluetooth en een uitgebreid navigatiesysteem aan toe.