Bentley denkt dat het programma van de Continental met een coupé, sedan en cabriolet wel compleet is. Carrozzeria Touring Superleggera denkt daar anders over en heeft een Shooting Brake ontwikkeld.

Carrozzeria Touring toont op de Autosalon van Genève de Bentley Continental Flying Star; dat is een Shooting Brake-versie van de Bentley Continental. Touring heeft wel eens eerder een speciale stationwagen laten zien. De Bellagio Fastback is de familieversie van de Maserati Quattroporte. In 2008 vierde Carrozzeria Touring er zijn wedergeboorte mee. De Bentley Continental is al vaker het lijdend voorwerp geweest bij carrosseriebouwers. Zo heeft ook Zagato zijn eigen variatie er van gemaakt.

Touring wil twintig exemplaren van de Flying Star gaan bouwen. De prijs is zonder twijfel flink hoger dan die van de reguliere Continentals. Overigens is Carrozzeria Touring ook in het verleden bezig geweest met het ombouwen van luxe auto’s tot Shooting Brake. Zo maakten zij in 1931 een stationwagen van de Alfa Romeo 6C 1750 Grand Sport en in 1966 deze Lamborghini 400 GT Flying Star.