Dacia voert actie met Blackline

Dacia voegt tijdelijk de Blackline-edities toe aan het leveringsprogramma. Die is tegen een gunstige prijs voorzien van lekker veel accessoires.

Dacia presteert de Blackline-edities van de Logan MCV en de Sandero. Die zijn gebaseerd op de meest luxueuze Lauréate-uitvoering.

Die is onder meer voorzien van heerlijkheden als elektrisch bedienbare voorportierramen, centrale deurvergrendeling met afstandbediening en een boordcomputer.

Koplampbehuizing

In de Blackline-uitvoering komt daar bovenop 15 inch lichtmetalen wielen, zwarte koplampbehuizing voor de Sandero, speciale zwart-grijze bekleding en zwart-grijze accenten aan de binnen- en buitenkant van de auto.

De Blackline is alleen leverbaar in de kleuren Noir Nacré of Gris Platine. De Sandero is in deze trim te koop voor een prijs vanaf 10.590 euro en de Logan MCV kost minimaal 13.890; de zevenzitter is te koop vanaf 14.590 euro.

Optiepakket

Voor wie er nog eens 595 euro extra tegenaan gooit, is er nog een optiepakket dat bestaat uit airco en een radio/cd-speler met mp3-funtie. Ook een met leder bekleed stuurwiel en zelfs elektrisch bedienbare achterportierramen zijn mogelijk op de Blackline.

Tip de redactie