De buitenlandse fabrikanten domineren op de NAIAS in Detroit, maar gelukkig ontbreken ook op deze editie de onvervalste musclecars niet. SMS Supercars toont twee flink opgefokte Camaro’s.

Het gaat om de SMS 620 en de 620X. Het instapmodel is de 620. Deze onderscheidt zich van het productiemodel door een bodykit, bestaande uit rode luchtinlaten op de motorkap, een voorspoiler en andere sideskirts. Binnenin heeft SMS het dashboard aangepakt en alcantara kuipstoelen geplaatst.

Een 6,2-liter V8 geeft de opgevoerde Camaro de beschikking over 575 pk en 815 Nm koppel. Dit is genoeg om de musclecar in 4,3 seconden naar 60 mijl per uur (96 kilometer per uur) te laten sprinten. Wie nog meer wil, kan kiezen voor de 620X. Die heeft een vermogen van 715 pk en 950 Nm koppel. De 620X sprint in 4,0 seconden naar 60 mijl per uur.

Op de optielijst van SMS Supercars staan 21-inch lichtmetalen wielen, een sperdifferentieel, een zestrapsautomaat en magnetische dempers. SMS Supercars mag dan als een dertien-in-een-dozijn-tuner klinken, het bedrijf is het kindje van de fameuze Steve Saleen. Hij heeft de banden met z’n vroegere bedrijf Saleen doorgesneden. SMS Supercars zou ook aan een eigen supercar werken, maar tot op heden hebben we geen concrete productieversie gezien.