Naast de speciale FX heeft Infiniti nu ook een Miljonair Fiar-editie uitgebracht van de fonkelnieuwe G37 cabrio.

Infiniti heeft veel zin in de Miljonair Fair die overmorgen, donderdag 10 december, van start gaat in de Amsterdamse RAI.

Naast de speciale editie van crossover FX, waarover we eerder berichtten komt het Japanse luxe-merk ook met een bijzondere uitvoering van de recent geintroduceerde G37 Cabrio. Die kost 86.995, komt in de kleur Moonlight White en is gebaseerd op de G37 Cabrio GT.

Net als grotere broer FX is ook deze speciale Miljonairs-Infiniti binnenin voorzien van koolstofvezel op panelen, sierlijsten en middenconsole. Aan de buitenkant zijn de 19-inch velgen in donker grafiet gespoten, net als luchtinlaten, grille en achterspoiler.

Verwennerij

Wie op de beurs de vierpersoonscabrio bestelt, kan de auto laten voorzien van een persoonlijke inscriptie in de verlichte instaplijst.  Binnenin nog meer verwennerij: de auto is voorzien van Connectiviti+, een nieuw uitgebreid informatie - en entertainmentsysteem van Infiniti met onder meer een cd-speler voor mp3 en WMA, een 2GB Music Box en usb-aansluiting voor mp3, iPod en Bluetooth. Andere uitrustings-toppers: spraakherkenning, parkeersensoren, achteruitrijcamera, bi-xenon koplampen met actieve bochtverlichting, leer rondom en een windscherm.

Wat de techniek van de aandrijflijn betreft is er geen nieuws onder de zon: vóórin de bekende 320-pk sterke V6 van 3,7-liter met een zeventraps automaat die de achterwielen aandrijft. Dat resulteert in een (begrensde) top van 250 km/h en een sprint van 0 naar 100 in 6,2 seconden. De feestelijke Infiniti’s staat tot en met maandag 14 december op de Miljonair Fair in de Delta-hal.