Zit je riant bij kas maar hoeft niet iedereen dat te weten? Laat dan deze Infiniti FX Millionaire Edition maar zitten. Die valt serieus op. Infiniti presenteert dit eerste actiemodel sinds het merk in Nederland actief is tijdens de Miljonair Fair. Die luxebeurs opent volgende week donderdag 10 december de deuren in de Amsterdamse RAI.

De FX Millionaire Edition is zowel te bestellen met de über-motorisering 5-liter V8 (390 pk) of de wat tammere 3,7-liter V6 benzinemotor van 320 pk. Die laatste versie kost 95.450. Er worden maximaal  100 FX ME’s gemaakt voor heel Europa. Wie hem volgende week donderdag bestelt in Amsterdam kan de auto van een persoonlijke inscriptie laten voorzien in de verlichte instaplijst. Daar staat ook het specifieke serienummer van uw FX.

Verder is de Millionaire Edition grotendeels voorzien van de uitrusting die je ook op de  S-uitvoering van de FX tegenkomt: geavanceerde navigatie, de beroemde Around View Monitor en een Bose geluidsinstallatie.

De speciale FX is er alleen in Moonlight White of Black Obsidian, en de 21-inch velgen, dakrails, luchtinlaten en grille zijn in donker grafiet uitgevoerd. Verder zijn middenconsole en diverse panelen gemaakt van carbonfiber.

De Infiniti FX Millionaire Edition staat te blinken in de Deltahal van de Amsterdamse RAI. De Miljonair Fair loopt tot en met maandag 14 december.