Voor modeljaar 2010 heeft Toyota de uitrusting van de Yaris Aspiration uitgebreid.

De Yaris Aspiration is leverbaar als drie- en als vijfdeurs met de 1,3-liter viercilinder benzinemotor, al dan niet in combinatie met Multi-Mode Transmissie (M-MT). Ook is er de optie van de 1.4 D-4D-F dieselmotor.

Het prijskaartje voor de driedeurs Yaris 1.3 Aspiration bedraagt 14.900 euro, de vijfdeurs versie is er voor 15.450 euro. In dieseluitvoering is de Aspiration er vanaf 19.800 euro. De prijslijst van de Toyota Yaris begint bij 10.950 euro, een gewone Yaris diesel is er vanaf 17.800 euro.

De uitvoering kent dezelfde uitrusting als de huidige Yaris Aspiration, maar is aangevuld met Climate control, mistlampen vóór en verwarmde buitenspiegels. Aan de buitenkant is de Yaris Aspiration te herkennen aan zijn donkergetinte koplampen, velgen met een nieuw design en portiergrepen die in mat zilver uitgevoerd zijn.

Geperforeerd leder

Het interieur onderscheidt zich door een aangepast, analoog intrumentarium, terwijl het stuurwiel en de pookknop met geperforeerd leder bekleed zijn.

Daarnaast is er het Dynamic pack. Dat bestaat uit een sportieve dakspoiler en velgen van Toyota Motor Sport in een combinatie van antracietkleurig en gepolijst aluminium maken dat de Yaris nog dynamischer oogt.

In het nieuwe modeljaar geldt voor dit pakket een prijs van 825 euro. Dit Dynamic pack is ook leverbaar op de Yaris Comfort, die een vanafprijs van 12.990 euro heeft.