AMSTERDAM - Subaru gooit de Forester in de uitverkoop en voorziet ‘m van allerhande accessoires die interessant zijn voor de vakantie.

De Subaru Forester is de grote held onder de caravanners. Jarenlang heeft hij geschitterd in trekauto-verkiezingen. Om eigenaren van een caravan nogmaals te verleiden om een Forester te kopen, is er nu de Holiday-uitvoering.

Die is gebaseerd op de 2.0X Comfort-versie. Naast de standaarduitrusting van dat model is er een afneembare trekhaak, aluminium dakdragers, winterbanden met 16 inch wielen, een fietsendrager, een transportbox en een rubberen mattenset voor- en achterin.

Subaru rekent 33.995 euro en dat levert volgens Subaru een voordeel op van 2.350 euro. De actie loopt tot 31 december.

Actie

Naast de speciale Forester is er nog een actie bij Subaru. Kopers van een Justy, Impreza of Forester krijgen een prepaid brandstofpas waarmee tot 1 juli 2010 kan worden getankt. Bij een Justy staat er 500 euro op de pas, bij een Impreza 750 euro bij een Forester wordt duizend euro gratis brandstof uitgedeeld.

De brandstofpas kan ook worden ingeruild voor eenzelfde bedrag aan accessoires en bij de Holiday-uitvoering geldt de actie niet.