Chrysler geeft de Sebring een kleine facelift. Dat mag voor ons niet baten - zowel de Sebring als de Avenger zijn niet meer leverbaar voor de Europese markt.

Wegens gebrek aan succes - dit jaar verkocht Chrysler nog maar 65 stuks van de Sebring - stopt Chrysler in Europa met het leveren van de Sebring. Deze facelift gaat dus aan onze neus voorbij. Chrysler verkoopt alleen nog de voorraden, daarna zijn de modellen niet meer bij de dealer beschikbaar. Hetzelfde geldt voor de Dodge Avenger; daarvan zijn er sinds de komst in 2007 slechts 143 verkocht. 

Voor de Amerikaanse markt heeft Chrysler de auto nog wel opgefrist. De motorkap van de Sebring is gladgestreken, de kenmerkende verticale lamellen in zijn verdwenen. De vouw in het midden is gebleven, net als de vouwen die vanuit de zijkant van de grille naar het raam lopen. 

Het front blijft verder ongewijzigd. Behalve de nieuwe kap is er keuze uit nieuwe 17- en 18-inch velgen en is de wagen voorzien van wat verchroomde accentjes. Aan boord zijn nieuwe meters, die voorzien zijn van blauwe verlichting en een zwarte achtergrond in plaats van de oude witte wijzerplaten.