Lexus komt in 2011 met de supersnelle variant van de onlangs gepresenteerde IS C. Ook is er nog plek in het programma voor de aloude SC430.

In het begin van 2011 is de cabrioletvariant van de Lexus IS F klaar. Dat beweert het Amerikaanse Car and Driver. Als sinds de komst van de cabrio zijn er geruchten dat de een snelle F-versie van komt. De normale IS C is vooral bedoeld om de BMW 3-serie cabrio van het lijf te houden. Maar de dikke versies daarvan houdt de Lexus echt niet bij. Dat is reden om de 423 pk sterke IS F te onthoofden.

Verder weten de Amerikanen te melden dat de Lexus de IS C niet ziet als opvolger van de SC430. Die coupé-cabriolet loopt mee sinds 2001 en is hard aan opvolging toe. Door zijn lange carrière kan Lexus het zich veroorloven om voor het nieuwe model met een compleet schone lei te beginnen. Naar verluidt krijgt die een stoffen kap.

Een andere mogelijkheid van een open Lexus is de LF-A Roadster. Inmiddels weten de dat de LF-A er werkelijk komt maar een open versie is volgens de bron van de Amerikanen ‘zeer onwaarschijnlijk’.