Eén van de primeurs op deze AutoRAI is de Volvo C70 Tourer. Deze open Volvo biedt een forse meeruitrusting tegen een kleine meerprijs.

De C70 Tourer is onder meer voorzien van unieke 18 inch Midir velgen in Diamond Cut finish, lederen bekleding, Dual Xenon verlichting, RTI navigatiesysteem en Volvo’s Blind Spot Information System. De C70 Tourer is leverbaar in alle beschikbare exterieur- en interieurkleuren. Tevens is een nieuwe interieurcombinatie voor de lederen bekleding beschikbaar: de interieurkleur Offblack in combinatie met Calcite witte stoelen.

De C70 Tourer is leverbaar in twee motoren. Voor de liefhebbers van benzinemotoren is er een 2,4-liter motor, altijd in combinatie met de vijftraps automaat. Voor de dieselfans is er de 2.0D, die altijd gekoppeld is aan de 6-traps Powershift automaat met dubbele koppeling. Deze 2.0D is voorzien van een C-label.

Zowel de Volvo C70 2.4i Geartronic Tourer als de C70 2.0D Powershift Tourer kosten 49.995 euro. Voor nog eens 3.150 euro extra is er de Luxury Line, die Sovereign Hide leder, Keyless Drive, elektrisch bedienbare voorstoelen, Volvo Guard alarm klasse 3 en Vloermatten in kleur van de stoelen aan de standaarduitrusting van de Tourer toevoegt.

De C70 Tourer debuteert op de AutoRAI en is vanaf begin april bij de Volvo-dealer te bestellen.