Sinds Steve Saleen vertrok bij het naar hem vernoemde bedrijf, heeft hij niet stilgezeten. Z’n nieuwe speeltje, SMS Limited, heeft genoeg op de agenda voor de toekomst.

Saleen is van huis uit een Mustang-expert, maar verbreedt z’n horizon met een opgevoerde Dodge Challenger. De Challenger 570 Series heeft de beschikking over een meer dan gezonde 570 pk. Voor de echte liefhebber van ‘American Muscle’ heeft SMS Limited ook nog een versie met 700 pk in de aanbieding. De versie met 570 pk kost in de Verenigde Staten 60.000 dollar, de 700 pk-versie is er voor 70.000 dollar.

In het voorjaar van 2008 trokken Steve Saleen en z’n mannen nog de aandacht met de S5S Raptor, een concept-car voor een sportwagen met middenmotor. De specificaties waren veelbelovend (650 pk en 855 Nm), maar bij de directie sloeg de paniek toe toen de kredietcrisis uitbrak. Het project is zodoende geschrapt.

Ook werkt SMS Limited natuurlijk aan de nieuwe generatie Ford Mustang. SMS Limited weet de huidige op te kietelen naar 720 pk, dus we zijn reuze benieuwd wat de tuner bij de nieuwe realiseert.