AMSTERDAM - Deze Honda S2000 staat op de Tokyo Auto Salon, een tuningbeurs die aan het einde van de week van start gaat. Voor alle duidelijkheid: dit is niet het nieuwe model.

De Honda S2000 gaat later dit jaar uit productie. Het nieuwste nieuws rond de opvolger van die sportauto is dat het model is afgeschoten. Deze S2000 is dus niet de opvolger van het huidige model. Deze schepping heet Sports Modulo S2000 Concept. Modulo is bij Honda in Japan een van de vaste leveranciers van accessoires.

Verdere informatie over deze concept car wordt nog niet vrijgegeven. Op de foto’s kunnen we zien dat hij een bredere voorbumper heeft, een nieuwe grille en LED-verlichting aan de voorzijde. Verder zijn er indrukwekkende zijskirts en lichtmetalen wielen. In het interieur zijn er nieuwe lederen stoelen en koolstofvezel details.

Ook deze Jazz, die in Japan Fit heet, is behangen met Modulo accessoires. Hij staat zij aan zij met de S2000 op de tuningbeurs. Ook hier is er een uitgebreide bodykit. Het interieur is in twee kleuren uitgevoerd en is voorzien van kuipstoelen, alcantara bekleding, een sportstuur, veel koolstofvezel en extra meters op het dashboard.