BMW heeft een speciale Performance-accessoirelijn voor de gefacelifte 3-serie onthuld. Na de 1-serie Performance is dit het tweede model uit de serie sportieve BMW’s.

De Performance-lijn bestaat uit diverse accessoires. Voor de aerodynamica strooit de Performance-afdeling met koolstofvezel. Voor de buitenspiegelkappen, achterspoiler en diffusor maakt BMW gebruik van dit materiaal. Een opgewaardeerd remsysteem en BMW Performance sportonderstel zorgen voor wat extra zekerheid bij het fanatiekere sturen.

De koper kan ook nieuw lichtmetaal op de optielijst aanvinken, met naar keuze een diameter van 18 of 19 inch. Een aangepast uitlaatsysteem zorgt ervoor dat de 3-serie Performance sportiever klinkt dan het gewone model. Voor binnenin heeft BMW onder meer aluminium pedalen, koolstofvezellook voor de middenconsole, leder en alcantara in de aanbieding. Het multifunctionele stuurwiel met onder meer led-schakelindicator kennen we al uit de 1-serie Performance. De Performanceonderdelen zijn vanaf eind maart leverbaar op de 3-serie. De prijzen zijn nog niet bekend.