Zelfs die brave Toyota Yaris ontkomt niet aan de creativiteit van de tuners. De Sema-show in Las Vegas staat weer voor de deur en daarvoor liet Toyota door tuner Five Axes deze Yaris grondig verbouwen.

Deze extreem getunede Toyota Yaris is Yaris Club gedoopt. Hij is gebouwd door tuningsbedrijf Five Axes en is een ode aan de Can Am-raceauto’s waarmee Toyota in de jaren ’60 veel succes behaalde in Amerika.

De carrosserie van de Yaris kreeg een zogeheten tonneau-conversie. Daarbij is de auto voorzien van een hardtop en een ‘cockpit’ voor één persoon. Verder is de voorruit flink verlaagd en is het interieur verwijderd.

De Yaris is zo’n drie centimeter verlaagd en voorzien van speciale bumpers en achterlichten uit de catalogus van JDM, dat zich specialiseert in Toyota-accessoires. De motor is gemodificeerd met onder meer een supercharger die het vermogen op 166 pk krijgt en een speciale cilinderkop. Verder zorgt een speciaal uitlaatsysteem voor een geluid dat past bij het onbescheiden nieuwe uiterlijk van de Yaris Club.