Suzuki heeft de prijzen van de SX4 per direct verlaagd. Dit geldt zowel voor de vijfdeurs versie als voor de vierdeurs sedan uitvoering. Hierdoor begint de prijslijst van de SX4 nu bij 14.599 euro.

Voor dat geld krijgt u een SX4 vijfdeurs in Base uitvoering met een 1,5-liter viercilinder mee van de Suzuki dealer. Een stapje hoger is het Comfort pakket. Hierin zitten onder andere elektrische ramen vóór en een handbediende airco inbegrepen. De meerprijs van dit pakket bedraagt 2.000 euro. De 1.6 is er vanaf 16.899 euro, meteen met het Comfort pakket. Topuitvoering van de SX4 is de Exclusive. Deze heeft onder andere automatische airconditioning en een met leer bekleed stuur. Een automaat is er voor 2.300 euro.

Dieselen kan vanaf 18.299 euro, hiervoor heeft u een 1,9-liter viercilinder in Base uitvoering. Vierwielaandrijving behoort zowel op de benzine- als op de dieselversies tot de mogelijkheden, hier rekent Suzuki 2.700 euro voor.

De minimale prijs voor de SX4 Sedan bedraagt 16.999 euro, hiervoor wordt wel gelijk het Comfort pakket geleverd. De meerprijs voor de Exclusive versie bedraagt 2.000 euro. De sedan is niet leverbaar met vierwielaandrijving. Een automaat behoort wel tot de mogelijkheden.