Het is weer teasertijd! Ditmaal is het Lamborghini dat weer een puzzelstukje van z’n vierdeurscoupé het wereldwijde web op slingert.

Het is alweer de vierde teaser die we in ons postvak mogen verwelkomen. De naam van de nieuwe Lamborghini wordt zoals het er nu naar uitziet ‘Estoque’, een verwijzing naar het wapen dat de matador bij het stierenvechten gebruikt. De Estoque is nog een concept-car, maar u kunt uw laatste spaargeld er op inzetten dat de auto ook daadwerkelijk in productie gaat. Lamborghini wil de Porsche Panamera en de Aston Martin Rapide namelijk weerwoord bieden. Die auto’s komen net als de productieversie van de Estoque in 2009 op de markt. Met de komst van een vierdeurscoupé kan Lamborghini de productieaantallen flink opschroeven.

Houd deze site in de gaten, want uiterlijk morgenavond kunnen we u de auto in vol ornaat laten zien. Lamborghini onthult de Estoque morgenavond op een speciale mediabijeenkomst van de Volkswagen Groep. Het grote publiek kan de concept-car vanaf 4 oktober aanschouwen op de Autosalon van Parijs.