Chrysler heeft het interieur van de kleine Jeep Compass en Patriot aangepast. Om daar flink de aandacht op te vestigen staan er twee lekker aangeklede concept cars klaar.

De blikvangers van Chrysler, Jeep en Dodge op de autobeurs in Parijs zijn deze Jeep Compass Overland en de Patriot Black Country. Ze zijn de uithangborden om te laten weten dat het interieur van de kleine Jeeps is opgefrist. Er is een nieuw instrumentenpaneel en middenconsole. De portieren hebben nieuwe bekleding. Jeep claimt dat de auto’s daardoor stiller zijn geworden.

De Patriot Black Country is behangen met speciale Mopar-accessoires speciale kleuren en materialen die volgens Jeep ‘een active levensstijl weerspiegelen’. Dan de Compass Overland: die heeft speciale audio aan boord en heeft de uiterlijke kenmerken van de Overland-uitvoeringen van de Grand Cherokee en de Commander.

Bij Chrysler wordt vijfentwintigjarig bestaan van de Voyager gevierd. Er wordt jubileummodel gepresenteerd die vanaf het begin van 2009 leverbaar is. De 25th Anniversary Edition heeft onder meer 17 inch wielen, een speciaal roof rack en bovendien heeft Chrysler de besturing en de demping van de fullsize mpv aangepast.