Fisker wil aan het einde van 2009 deze spectaculaire geheel elektrisch aangedreven Karma in de showrooms zetten. In de jaren daarna volgen nog drie varianten dit model.

De Fisker Karma wordt aan het einde van 2009 het groene alternatief in de topklasse. Het in Amerika gevestigde merk, bouwt de Karma in Finland. In de VS moet bij 87.000 euro gaan kosten; zo’n beetje het zelfde als een Audi S8 daar kost.

In de toekomst plant Fisker nog drie uitvoeringen van deze Karma, dat meldt het Amerikaanse AutoWeek. Het is de bedoeling dat er een cabriolet en een coupé komen en ook een SUV staat op de verlanglijst, al heeft die een wat lagere prioriteit. In 2012 moeten ze klaar zijn. Fikser hoopt in de VS op termijn 3,3 procent van de luxemarkt in handen te krijgen.

In 2010, het eerste volledige productiejaar van de Karma moeten 7.500 auto’s het levenslicht zien. In 2011 moet dat groeien naar 15.000. Wanneer Fisker wat steviger in zijn schoenen staat, wordt de productie van de Karma verplaatst naar Amerika.