De Porsche Boxster RS 60 Spyder is inmiddels volledig uitverkocht en nu komen de Duitsers met een nieuw actiemodel voor de Boxster S op de proppen. De volledige naam van de speciale uitvoering is: Porsche Boxster S Porsche Design Edition 2.

De Porsche Design Edition 2 zet vooral in op witte accenten. Zo wordt de auto geleverd in Carrara-wit en zijn de klokken in interieur wit. De buitenkant wordt gesierd door striping en 19” witte sportwielen. De kleurstelling van het interieur bestaat uit steengrijs en zwart. Motorisch verandert er niet veel. De motor levert net iets meer pk dan in normale S-versies, namelijk 8 pk meer. Hiermee komt het totaal van de 3,4-liter zescilinder op 303 pk. Elke koper krijgt ook nog een speciale Edition 2 Chronograph- horloge.

Vanaf september is de Porsche Boxster S Porsche Design Edition 2 te bestellen bij de dealer. De Duitse prijs bedraagt 65.539 euro, maar wat wij er voor mogen neerleggen, wordt spoedig bekend. Exclusief is de auto zeker, want van de Edition 2 worden er in totaal slechts 500 gebouwd. Hoeveel er daarvan naar Nederland komen, is eveneens nog niet duidelijk.