Een Mercedes S65 AMG is natuurlijk ook maar zo gewoontjes. Carlsson komt daarom met een nieuwe gelimiteerde editie voor de limousine, de Aigner CK65 RS Blanchimont. Die laatste toevoeging zal racefans bekend in de oren klinken. Blanchimont is namelijk een bekende bocht van het circuit Spa-Francorchamps.

Het eerste wat de Duitsers van Carlsson hebben gedaan is het toch al niet bescheiden vermogen van de V12 biturbo in de S65 AMG opvoeren tot 705 pk en 1100 Nm koppel. Het draaimoment zou hoger kunnen, maar dat kunnen de aandrijfassen niet aan. De Blanchimont heeft een begrensde top van 320 km/u en doet de sprint naar de honderd in 3,9 seconden. Om de auto betere rijeigenschappen te geven zijn onder andere 50 procent lichtere wielen gemonteerd. Dit betekent minder ongeveerd gewicht en daardoor is de CK65 RS ook nog eens comfortabeler. Een koolstofvezel bodykit is ontwikkeld om de stabiliteit van de auto op hogere snelheden te verbetebedkenren en de cW-waarde tot 0,33 te brengen. Ook het onderstel is aangepast door de Carlsson CK 65 van verstelbare schokdempers te voorzien.

Carlsson heeft voor de ontwikkeling van de Aigner CK65 RS Blanchimont samengewerkt met het luxemerk Etienne Aigner. Zij hebben het interieur en de twotone lak voor hun rekening genomen, dat laatste geeft de S een behoorlijk Maybachgehalte. Klanten kunnen op individueel niveau het binnenwerk laten aanpassen. Hierbij kan uiteraard gekozen uit materialen als alcantara, aluminium en exotische houtsoorten. Ook heeft de auto de beschikking over het Carlsson Office Concert Hall Infotainment System, met breedband internet. Hierdoor is elk soort vermaak voor alle passagiers beschikbaar. De Carlsson Aigner CK65 RS Blanchimont is te verkrijgen vanaf 390.000 euro (zonder belastingen).