Voor het modeljaar 2009 heeft BMW de optielijst van de 6-serie uitgebreid met het Carbon Sport-pakket. Ook zijn er hokjes aan te vinken voor nieuwe kleuren, bekledingsopties, velgen en interieurdecoratielijsten.

Wie een beetje sportiever en exclusiever in zijn nieuwe 6-serie wil rijden kan gaan voor de Carbon Sport. Deze versie is voorzien van een M-sportonderstel, 19-inch lichtmetalen wielen en een nieuwe motorkap die een spits toelopend profiel heeft. De aanpassing van de buitenkant wordt afgemaakt met in hoogglans afgewerkte raam- en B-stijlen. Bij een 650i wordt daarnaast een speciale sportuitlaat gemonteerd. Met leer beklede sportstoelen, een M-stuurwiel, aluminium interieurdecoratielijsten en antracietkleurige Individual hemelbekleding vormen de extra’s voor het interieur in het pakket.

Wie op zoek gaat naar carbonaccenten in de Carbon Sport, heeft alleen de lak om naar te kijken. Die is Carbonzwart. Voor de rest zal je geen koolstofvezel(look)-extra’s vinden. Overigens is de kleur Carbonzwart te bestellen op elke 6-serie. De BMW 6 Carbon Sport is in beperkte oplage leverbaar vanaf 91.650 euro voor de 630i Coupé.