Het Duitse tuningsbedrijf Musketier vindt dat de Citroën C5 wel wat aanpassingen kan gebruiken en is er mee aan de slag gegaan. Voor aanscherping van zowel het uiterlijk als de prestaties van de Fransoos heeft Musketier nu een pakketje ontwikkeld.

Het exterieur wordt aangepast door een lip onder de voorspoiler te plaatsen, zijskirts te monteren en ook de achterbumper moet het veld ruimen voor een ander exemplaar. Het standaard uitlaatsysteem wordt vervangen door een sportuitlaat met vier einddempers. De auto staat op 20” lichtmetaal met daarom heen banden in de maat 245. Voor wie een C5 heeft met stalen veren, is er de optie om de Duitsers de auto met 35 mm te laten verlagen.

Door middel van een ander motormanagement kan het vermogen worden opgekrikt. Op dit moment is het mogelijk om de 2.2 HDI en de 2,7 V6 te laten behandelen. De krachttoename bedraagt na het installeren van de andere software respectievelijk 28 en 32 pk. Voor het oppompen van het vermogen vraagt Musketier 799 euro. De prijzen voor de overige aanpassingen zijn nog niet bekend.