Overweeg je de aanschaf van een Ariel Atom maar wil je geen helm op je kop of insecten tussen je tanden? Voor dit luxeprobleem heeft de Britse sportwagenbouwer een oplossing: de Atom is vanaf nu met optioneel windscherm verkrijgbaar.

De 500 pk sterke lichtgewicht sportwagen van Ariel doet concessies aan zijn Spartaanse imago om het comfort van de racer te verhogen. Na duizenden uren ontwikkeling is de introductie van het windscherm een feit. Zelfs ruitenwissers en -sproeiers ontbreken niet. Omdat het scherm ook weer gemakkelijk te verwijderen is blijft er de keus tussen lekker in de luwte of met de wind in de haren rondtoeren. De fabrikant beweert dat met het scherm op de auto een normale conversatie tussen bestuurder en passagier mogelijk is.

De directeur van Ariel verklaart dat hij de klanten maximale keus wil bieden. Dan is het aanbieden van een voorruit het eerste waar Ariel aan denkt. De exacte prijs van deze optie moet nog bekend gemaakt worden, maar Ariel hoopt dat er niet meer dan 1.000 pond bijbetaald hoeft te worden.